Tuesday, 3 September 2013

August eid Memories 2013 :)

Assalamualaikum , btw sebelum start writting , nak minta maaf dulu sebab lambat update ni , ye lah busy sangat beraye , menziarahi , dating . eh ? hihihihi okay abaikan semua konspirasi nih,,firstly nak story pasal raye sikit lah..okay raye tahun ni awesome cuma tak berpeluang nak makan lemang waktu first eid sebab ramai yang sakit kan..so dapat makan waktu buat open hauss jee,,



my heroin, my mum and my super head chef :)


sister and bestfriend 












open haussss :3


okay ni semua gambar over over kami semasa beraye . raye tahun ni sederhana tapi cukup untuk dikenang. oh ye , nanti nak update trip melaka pulak . okay la jari nak patah dah ni *cehhh patah la sangat padahal nak pergi makan ni..perut dah nyanyi lagu when i was your man dah..haa mampuu *
okayy see you again my blog , adioussss ! 

xoxo miraieeee :))

No comments:

Post a Comment