Saturday, 3 August 2013

Pre Raya 2013

Assalamualaikummm okay hari ni baru ade masa nak update blog oleh kerana tiada sebarang kerja yang dilakukan wahh BM gituu..tadi mase bukak blog ni ade bunyi krik krik la jugak mungkin sebab lama sangat dah tak bukak kan..now straight to the story ! pre raya ? ye lah ingat ape exam je nak ade pre pre , kitaorang pun nak jugak !


okay gambar diphotoshoot sewaktu majlis iftar dekat sekolah malam jumaat lepas , majoriti
semuanya memang pantang nampak camera lah, event start pukul 6.30 tapi macam biaselah
memang takkan tepat 6.30 dtangnye , so im coming on 6.45 ! mula-mula makan kurma je dulu dengan air mineral then solat maghrib lepatu baru makan yang berat2..tapi kie makan lambat sebab.... *haaa scroll lagi kalau nak tau sambungan *dah mcm cerita indon kan* *


haaa jeng jeng jeng ! sebab jaga baby comel ni la ! dah pegang dia ni rase tak lapar pulak ye la can you see her face ? soooo damn cute ! lagipun baik je , tak meragam just meragam bila dia dah mengantuk je ! wah ada bakat nak jadi mama ni ! tak sabar pulak rase..wkwkwk , at the time dukung baby ni semua orang tenngok mesti diorang ingat budak ni bawak anak datang sekolah kan ? ke cikgu praktikal? sampai ade orang tanye 'kau ni form berapa ? *buat muke annoyed* lol !


Najiha and the owner of this blog :D


from left : nabila , me , aqilah , najiha , suraya and sulyani



my besties :')



okay tamatlah sudah pre raya ni , nantikan post hari raya aidilfitri akan datang :)
*dah macam iklan* 
dikesempatan ni kami nak memohon ampun dan maaf kalau ada terlanjur kata dan perbuatan yang menyinggung mana2 pihak yang mengenali diri ini..maaf dari hujung hair sampai hujung leg :)


xoxo : ieka


No comments:

Post a Comment