Saturday, 6 April 2013

KRS :)


haaaccccuuummm ! *bersin* maaf la ye berhabuk sikit blog ni...sebulan dah tak update..
okayy nampak gambar kat atas ni? haaa sebulan aku senyap tu sebab latihan kawad la..okay dah jangan
nangis dah ye...hikhik..okay kitaorang dapat no 3 Alhamdulillah mungkin tak ada
rezeki lagi nak jadi johan kot kann...kami dah buat yang terbaik dan dengan segala usaha yang ada.. :')


okay jangan gerak-gerak pemeriksaan pakaian sedang dijalankan :D 
-lihatlah muke serious kami tuu-


okay prepare with your 3D spect aksi telah bermulaaa.. :)) 



okay tamat sudah and keputusan pun telah diumumkan..walaupun kami gagal taahun ni
tapi Inshaa Allah tahun depan juara milik kami..amin :)







No comments:

Post a Comment